Göliska IT

Strategisk partner till 6 kommuner i samverkan

Om oss

Bildkollage

Göliska IT är ett kommunalförbund som ägs av Lidköping, Skara, Vara, Götene, Essunga och Grästorps kommuner. Vi är de sex kommunernas sammanslagna IT-avdelning.

Här samlar vi vass kompetens och stor erfarenhet under ett enda tak. Idag är vi närmare 65 anställda som jobbar med IT-support, IT-rådgivning, digitalisering, kommunikation och nätverk.

Göliska IT är helt intäktsfinansierat utifrån en tjänstekatalog. Kommunerna köper IT-drift, support och olika tjänster åt sina verksamheter.

Samverkan och kundfokus är fundament och framgångsfaktorer för vår verksamhet. Gemensamma upphandlingar, verksamhetssystem, tjänster och IT-infrastruktur genomsyrar det dagliga arbetet och utgör ständiga utmaningar för all personal.

Det yttersta ansvaret för kommunalförbundets verksamhet har förbundsdirektionen. Förbundsdirektionen bemannas med en ledamot och en ersättare från varje ägarkommun. Det är fullmäktige i respektive ägarkommun som utser sina representanter till förbundsdirektionen. Endast den som är ledamot eller ersättare i en ägarkommuns fullmäktige är valbar till förbundsdirektionen.

Service Desk

Tel: 0510-77 70 00
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4, 531 60 Lidköping

Återställ lösenord

Öppettider Service Desk

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag samt dag före röd dag: 07:00 - 16:00

Öppettider Kundcenter

Måndag - Fredag: 08:00 - 12:30

kartbild
"div class="social-icons-container">