Göliska IT

Strategisk partner till 6 kommuner i samverkan

Microsoft 365-specialist

Skriv ut

Dela

Twittra

Microsoft 365-specialist

Göliska IT är ett kommunalförbund som ägs av Lidköping, Skara, Vara, Götene, Essunga och Grästorps kommun. Vi arbetar aktivt för att vara de sex kommunernas strategiska partner som skapar verksamhetsnytta med IT. Under vårt tak samlar vi vass kompetens och stor erfarenhet. Idag är vi 65 anställda som arbetar med IT-produktion, IT-support, IT-rådgivning, digitalisering och automation samt driver ett projektkontor.

Allt vi gör genomsyras av delaktighet, engagemang och handlingskraft. När du arbetar hos oss är du en av Göliska IT:s viktigaste tillgång – våra medarbetare!

Vi söker en erfaren och duktig systemtekniker med tekniska kunskaper inom Microsoft 365-plattformen. Du bör ha relevant utbildning och minst några års erfarenhet av att arbeta som systemtekniker inom Microsoft 365-området.

Vi söker dig som har en bred förståelse för Microsoft 365-plattformens olika komponenter och funktioner, men också förmågan att gå på djupet inom tekniska områden som Azure, SharePoint, Teams och Power Plattform. Som systemspecialist i Microsoft 365 bör du ha erfarenhet av att konfigurera och hantera de olika tjänsterna inom plattformen och ha en god förståelse för hur dessa kan integreras med andra tekniker och system. Erfarenhet av att arbeta med Sharepoint-onprem är meriterande.

Du är driven och intresserad av den senaste utvecklingen inom Microsoft 365 och söker självständigt upp information och nyheter inom området. Det är viktigt att du har en förståelse för vad som kan fungera i en kommunal verksamhet och hur olika funktioner och verktyg i Microsoft-portföljen kan ge våra användare nytta. Att vara en problemlösare och kunna se användarens perspektiv är en viktig egenskap för att lyckas i tjänsten.

Du har förmåga att bemöta olika typer av användare och situationer med en hög grad av förståelse och agerar alltid professionellt vid kontakten med leverantörer, kunder och kollegor. Som tekniker hos oss på Göliska IT är du kundens, kollegornas och leverantörens förlängda arm och ger hjälp och stöd när det behövs. Tjänsten kräver att du har en god samarbetsförmåga då det krävs dialog med andra kollegor inom flera teknikområden.

Utöver ovanstående kräver arbetet att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska samt att du har B-körkort.

Omfattning: Heltid
Anställningsform: 100% tillsvidareanställning
Kontaktpersoner:
Emelie Pettersson, chef Verksamhetsnära IT Göliska IT, Telnr: 0510-777012
Daniel Svensson, facklig företrädare Vision Göliska IT, Telnr: 0510-777089

Rekryteringsprocessen sker löpande. Ansök genom att skicka in ett CV samt personligt brev till oss på jobb@goliskait.se

Maila din ansökan till oss.
jobb@goliskait.se

Service Desk

Tel: 0510-77 70 00
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4, 531 60 Lidköping

Återställ lösenord

Öppettider Service Desk

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag samt dag före röd dag: 07:00 - 16:00

Öppettider Kundcenter

Måndag - Fredag: 08:00 - 12:30

kartbild
"div class="social-icons-container">