Göliska IT

Ett kommunalförbund där samverkan Ger Mer

Göliska IT söker lösningsspecialist

Skriv ut

Dela

Twittra

Göliska IT befinner sig mitt i en spännande digital utvecklingsfas. Nu söker vi en lösningsspecialist som brinner för utveckling och ny teknik och vill bidra till våra kunders digitaliseringsresa. Är det du?

Göliska IT är ett kommunalförbund som ägs av Lidköping, Skara, Vara, Götene, Essunga och Grästorps kommuner. Vi är de sex kommunernas sammanslagna IT-avdelning. Samverkan och kundfokus är fundament och framgångsfaktorer för vår verksamhet.
Under vårt tak samlar vi vass kompetens och stor erfarenhet, idag är vi 65 anställda som arbetar med IT-support, nätverk, IT-rådgivning, digitalisering, kommunikation och nätverk.

Vad gör du som lösningsspecialist?

Du blir en kollega i vårt nya team Digitalisering och Automation. I rollen som lösningsspecialist kommer du att stötta projekt och uppdrag genom att översätta verksamheternas behov till tekniska lösningar. Detta med hjälp av olika verktyg såsom programmering inom bland annat RPA (Robot Process Automation) och arbeta med e-tjänsteutveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för utveckling och ny teknik, gillar spännande utmaningar och vill vara med och bidra till våra kunders digitaliseringsresa. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och kan hålla service- och kundfokus. Du har kompetens inom nedanstående områden:

  • Har erfarenhet och kompetens inom programmering
  • Kunna arbeta med användarupplevelsen hos våra kunder och förstå hur tekniken ger verksamhetsnytta

Det är meriterande om du har kompetens inom:

  • UiPath
  • Programmering i Visual Basic
  • Ha erfarenhet av konsultarbete sedan tidigare

Tjänsten vi erbjuder är ett vikariat då vår nuvarande lösningsspecialist valt att studera. Vikariatet varar till april 2021.
Nu väntar vi på ditt mail där vi får veta mer om vem du är och vad du gjort innan. Har du frågor om tjänsten går det också bra att maila oss här nedan:

Service Desk

Tel: 0510-771800
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4 531 30 Lidköping

Öppettider

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag: 07:00 - 16:00