Göliska IT

Ett kommunalförbund där samverkan Ger Mer

Är du vår nya supporttekniker?

Skriv ut

Dela

Twittra

Gillar du människor och teknik? Göliska IT söker två serviceinriktade supporttekniker till vår servicedesk. Nu väntar vi på ditt mail!

Göliska IT är ett kommunalförbund som ägs av Lidköping, Skara, Vara, Götene, Essunga och Grästorps kommuner. Vi är de sex kommunernas sammanslagna IT-avdelning. Samverkan och kundfokus är fundament och framgångsfaktorer för vår verksamhet. Under vårt tak samlar vi vass kompetens och stor erfarenhet. Idag är vi 63 anställda som arbetar med IT-support, systemdrift, IT-rådgivning, digitalisering, nätverk och kommunikation. Allt vi gör genomsyras med engagemang, delaktighet och handlingskraft. När du arbetar hos oss är du en av Göliska IT:s viktigaste tillgång – våra medarbetare!

Vad gör en supporttekniker?

Som supporttekniker ingår du i en grupp med sju personer som tillsammans utgör kärnan i vår kundsupport. Arbetet består främst av telefonsupport i förstalinjen till alla våra kunder i ägarkommunerna men även av närsupport där du åker ut till kunderna och löser deras behov på plats. Utöver detta även viss del andralinjesupport.

Vem är du?

Arbetet innebär omfattande kundkontakt som ställer krav på både en social och verbal förmåga. Du är en serviceinriktad problemlösare med en genuin vilja att hjälpa våra kunder med deras tekniska behov. Därför är en teknisk bakgrund meriterande men vi värderar din servicekänsla och inställning högre.

Du behöver ha förmågan att ta till dig nya kunskaper och kontinuerligt bredda ditt kunnande för att kunna svara upp mot kundernas förväntan på vår kundsupport. Vårt mål är att minst 95 % av våra kunder skall vara nöjda eller mycket nöjda med den hjälp de får från Göliska IT.

Utöver ovanstående kräver arbetet att du kan uttrycka sig väl i både tal och skrift på svenska samt att du har B-körkort.

Tjänsterna vi erbjuder avser allmän visstidsanställning på heltid (vardagar, schemalagd dagtid) fram till och med 2020-12-31 med möjlighet till förlängning.

Nu väntar vi på ditt mail där vi får veta mer om vem du är och vad du gjort innan.

Service Desk

Tel: 0510-771800
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4 531 30 Lidköping

Öppettider

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag: 07:00 - 16:00