Göliska IT

Strategisk partner till 6 kommuner i samverkan

Jobba med IT-lösningar hos oss!

Skriv ut

Dela

Twittra

Göliska IT befinner sig mitt i en spännande digital utvecklingsfas. Nu söker vi en lösningsspecialist som brinner för utveckling och ny teknik och vill bidra till våra kunders digitaliseringsresa. Är det du?

Göliska IT är ett kommunalförbund som ägs av Lidköping, Skara, Vara, Götene, Essunga och Grästorps kommuner. Vi är de sex kommunernas sammanslagna IT-avdelning. Samverkan och kundfokus är fundament och framgångsfaktorer för vår verksamhet. Under vårt tak samlar vi vass kompetens och stor erfarenhet, idag är vi 63 anställda som arbetar med IT-support, nätverk, IT-rådgivning, digitalisering och kommunikation. Allt vi gör genomsyras med engagemang, delaktighet och handlingskraft. När du arbetar hos oss är du en av Göliska IT’s viktigaste tillgång – våra medarbetare!

Vad gör du som lösningsspecialist?

Du blir en kollega i vårt team Digitalisering och Automation. I rollen som lösningsspecialist kommer du att stötta projekt och uppdrag genom att översätta verksamheternas behov till tekniska lösningar. Detta med hjälp av olika verktyg såsom programmering inom bland annat RPA (Robot Process Automation) och arbeta med e-tjänsteutveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för utveckling och ny teknik, gillar spännande utmaningar och vill vara med och bidra till våra kunders digitaliseringsresa. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och kan hålla service- och kundfokus. Du har kompetens inom nedanstående områden:

  • Har erfarenhet och kompetens inom programmering
  • Kunna arbeta med användarupplevelsen hos våra kunder och förstå hur tekniken ger verksamhetsnytta.

Det är meriterande om du har kompetens inom:

  • UiPath
  • Programmering i Visual Basic
  • Ha erfarenhet av konsultarbete sedan tidigare

Tjänsten vi erbjuder är en visstidsanställning under perioden 2020-02-15 – 2021-12-31

Nu väntar vi på ditt mail där vi får veta mer om vem du är och vad du gjort innan. Har du frågor om tjänsten går det också att kontakta oss via e-post: jobb@goliskait.se

Göliska ITs fackliga företrädare (Vision) nås på 0510-776502, Karolin Börjesson

Service Desk

Tel: 0510-77 70 00
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4 531 30 Lidköping

Öppettider Service Desk

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag: 07:00 - 16:00

Öppettider Kundcenter

På grund av pågående pandemi krävs tidsbokning. 

"div class="social-icons-container">