Göliska IT

Strategisk partner till 6 kommuner i samverkan

Nya värdeord tar oss framåt

Skriv ut

Dela

Twittra

Stora gemensamma upphandlingsprojekt är på modet även detta år och ambitionen är att genomföra projekt gällande Vård & Omsorg och Socialtjänst, Ekonomi samt inom utbildningsområdet. Vår gemensamma robot GörAnn steppar upp och automatiserar allt fler processer till nytta för våra verksamheter.

Under året kommer Göliska IT att rekrytera några tjänster och tack vare vår storlek och vårt fina varumärke så droppar ansökningarna in i en strid ström.

Kultur och värderingar ligger i fokus internt i organisationen och en klok person har sagt "ta hand om din personal, så tar de hand om dina kunder". Vi kommer att arbeta med värdeorden Delaktighet, Engagemang och Handlingskraft som vi tror kan förflytta oss ytterligare framåt.

Under året kommer vi lägga stor vikt vid att möta våra kunder i så många forum som möjligt för att genom detta knyta upp nödvändiga kontaktvägar som binder samman verksamhet och IT-kompetens.

Har du vägarna förbi Lidköping så titta gärna in till oss på en kopp kaffe och prata om dina planer för verksamhetsutveckling.

VD Anders Thörn

Service Desk

Tel: 0510-771800
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4 531 30 Lidköping

Öppettider

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag: 07:00 - 16:00

"div class="social-icons-container">