Göliska IT

Strategisk partner till 6 kommuner i samverkan

Sand mellan tårna och fritt Wi-Fi på badstranden

Skriv ut

Dela

Twittra

Är det semester och surfen är slut? Eller är till och med semestern slut? Med hjälp av Göliska IT kan du ta med laptopen till solbryggorna eller lägga upp en semesterbild från stranden i Svalnäs.
Här finns nämligen tillgång till nät.

De flesta av oss är kanske mitt uppe i semestern. Vi njuter av sol, bad och stora glassar. För andra är semestern snart slut och för några har den precis börjat.

Oavsett vilket semesterstadie vi befinner oss i så har vi nog alla lite känslan av oro att missa något. Att inte hinna med att njuta. Av sol, av bad eller att inte hinna med allt på jobbet.
Du vill till stranden i Svalnäs för att få lite sol men det är ju det där jobbmailet som du behöver svara på innan du kan checka ut.
Kanske är det semester, surfen är slut och allt du kan tänka på är att dela med dig av den där härliga bilden från stranden i sociala medier.

Nu kan du göra det. Lidköpings kommun och Göliska IT har nämligen sett till att det finns Wi-Fi på flera mysiga platser runt om i kommunen.
Om du har möjlighet att jobba utifrån så finns näten Goliska Open och Goliska PUB tillgängliga på solbryggan i Lidköping. Din arbetsplats för en stund skulle kunna vara i solen vid kanten av Lidan. Men det finns också tillgång till näten mitt på torget och faktiskt till och med ute på Svalnäs. Bäst mottagning är rakt nedanför kiosken.

Vi på Göliska IT önskar alla en superhärlig sommar och vi hoppas faktiskt att du låter tekniken vara och njuter av ledigheten. MEN, om du behöver så finns vi förstås där!

Vid solbryggan i Lidköping kan du komma åt Göliska IT:s nät och surfa i solen.

Vid solbryggan i Lidköping kan du komma åt Göliska IT:s nät och surfa i solen.

Service Desk

Tel: 0510-771800
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4 531 30 Lidköping

Öppettider

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag: 07:00 - 16:00

"div class="social-icons-container">