Göliska IT

Strategisk partner till 6 kommuner i samverkan

Karolin Börjesson

Nu fortsätter vi vår serie där ni får känna vår personal lite på djupet. Nästa person som får berätta lite mer om sig själv är Karolin Börjesson som arbetar som Verksamhetsutvecklare på Göliska IT.

Berätta lite om dig själv

Jag bor i Vinninga utanför Lidköping tillsammans med min man och våra två barn, en dotter på 14 år och en son på 11 år. Vi tycker om att göra saker tillsammans och det får gärna vara lite fartfyllt. På vintern gillar vi att åka skidor och snowboard och utmanar gärna varandra i backarna. På somrarna njuter vi på sjön och där kör vi gärna wakeboard och kneeboard. Hela familjen gillar även att köra cross, jag har väl prövat att köra lite jag med, men nu förtiden står jag på sidan av banan och stöttar när barnen kör. Jag gillar att engagera mig i det mesta och är med som ledare i sonens fotbollslag i Vinninga AIF.

Karolin Börjesson

Vem är du på Göliska IT

Min resa på Göliska IT började hösten 2014. Det var av en slump som jag träffade en medarbetare på Göliska IT och fick på komma på en intervju då vår tidigare inköpsansvarig skulle gå på föräldraledighet. När min vikarietid var slut fick jag erbjudande om att börja i den nystartade ”Skolgruppen”. Ett år efter det blev jag ansvarig för Politikertjänsten och våra utbildningar. Våra grundutbildningar i Officeprogrammen blev otroligt populära bland våra användare, framförallt OneNote-utbildningarna. OneNote var nytt för många användare och blev ett uppskattat inslag och blev därmed väldigt efterfrågade. Jag började sedan på Verksamhetsservice, och min ”grej” blev arbete med telefonin och att ge service till våra kunder i vårt nystartade Kundcenter.

Från 2016 har jag varit drivande i att ha Event på Göliska IT. Vilket sedan dess har återkommit i lite olika former. Det första var ett Produktevent där vi bjöd in våra inköpare för att se de nya produkterna från Atea och HP. Sedan följde vi upp med ett Windowsevent som vi gav namnet ”Göliska IT på turné”, då åkte vi runt bland våra användare, presenterade och höll utbildning inom det (då) nya operativsystem, Windows 10, vilket var uppskattat. Sedan fortsatte vi med ”Inspirationsevent”, då bjöd vi in talare från våra samarbetskommuner, där deltagarna hade inspirationspass om deras erfarenheter och vi presenterade den ”digitala medarbetaren”. På grund av covid-19 har våra ”vanliga” event legat på is. 2020 ställde vi inte in, vi ställde om ett digitalt event, där Göliska IT presenterade de tjänster som levereras till kommunerna. Vi hade leverantörerna med på distans där ATEA berätta om skrotning och Visolit berättade om Apple produkter och Austman berättade om ljud och bild. Nu jobbar jag på för ett nytt event för ansvariga beställare som nu i november återigen kommer att kunna genomföras på plats.

Sedan 1,5 år tillbaka har jag rollen som Verksamhetsutvecklare med ansvar över inköp och logistik och sitter med i ledningsgruppen på Göliska IT.

Vad tycker du är det bästa med ditt jobb?

Det bästa med mitt jobb är att jag är med och utvecklar företaget, men också har möjligheten att utveckla mig själv. Jag trivs allra bäst när jag har omväxlande arbetsuppgifter, vilket jag tycker att jag har i min nuvarande roll.

Något som jag också tycker om är samarbetet med våra leverantörer och kunder. Vi har ett jättebra samarbete där jag fungerar som informatör. Jag tycker om att hjälpa andra och se till att deras vardag blir lite bättre.

Vad tycker du utmärker Göliska IT?

Den höga kompetens alla mina kollegor har och att alla har ett högt servicetänk. De har alltid en vilja av att vilja hjälpa våra kunder.

Service Desk

Tel: 0510-77 70 00
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4, 531 60 Lidköping

Återställ lösenord

Öppettider Service Desk

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag samt dag före röd dag: 07:00 - 16:00

Öppettider Kundcenter

Måndag - Fredag: 08:00 - 12:30

kartbild
"div class="social-icons-container">