Göliska IT

Strategisk partner till 6 kommuner i samverkan

Heléne Wernqvist

Nu fortsätter vi vår serie där ni får känna vår personal lite på djupet. Nästa person som får berätta lite mer om sig själv är Heléne Wernqvist som arbetar som Verksamhetsutvecklare på Göliska IT.

Berätta lite om dig själv

Jag är en väldigt social tjej, som ännu inte förstått att jag fyller ”tant” (50 år) nästa gång . Jag bor i Lidköping med man och två barn på 17 och 14 år. Ett stort intresse är att fotografera och sedan arbeta med fotona i Adobes program. Lite kul/nördig kuriosa, jag älskar bubblor och samlade förr på leksaksbilar och har uppåt 50 st i lådor på vinden. Jag drömde när jag var yngre om en gul bubbla med svart sufflett. Men man ska aldrig sluta drömma! Och nu i höstas så gick drömmen nästan i uppfyllelse för nu står en röd bubbla med beige sufflett på uppfarten hemma . Vidare så har jag en passion för skor, enligt maken så finns det 75 par skor i min garderob och då är inte gummistövlar eller vinterkängor med, men men, vem räknar, inte jag för med ett par snygga skor känner man sig alltid klädd.

Helene Wernqvist

Vem är du på Göliska IT

Resan till Göliska började med IT-enheten på Lidköpings kommun där jag efter avslutade studier på Högskolan i Skövde i maj 2002 fick ett vikariat som IT-pedagog. Detta förlängdes sedan ytterligare ett år till slutet av oktober 2003 då jag fick fast anställning, resten är så att säga historia . J

ag var med då Göliska IT såg dagens ljus första gången 2005. Vi var då tre kommuner Götene, Lidköping och Skara som startade upp detta samarbete. Det har varit väldigt kul och intressant att få vara med på denna resa från början och fram hit där vi är idag.

Mina arbetsuppgifter har också varierat en del under åren som gått. Efter mina första staplade steg som vikarierande IT-pedagog så har jag bland annat arbetat med kundstöd och support på IT-enheten i Lidköpings kommun. När sedan Göliska IT bildades fick jag nya arbetsuppgifter och fick rollen som ansvarig för inköp. Idag tillhör jag område Verksamhetservice, inom området Verksamhetsservice har vi mycket varierande arbetsuppgifter, och där ingår bland annat att bemanna vårt kundcenter, genomföra utbildningar i Officepaket, administrera vår hemsida och Facebook samt hantera SITHs-kort. Tydligen har jag en pedagogisk ådra och är duktig på att utbilda, för denna arbetsuppgift är något jag återkommer till titt som tätt i min roll på Göliska IT. Detta kommer ni alla få ta del av då jag framöver kommer att lägga ut små tips som underlättar ert arbete framför skärmen, som jag kommer kalla ”Göliska IT tipsar”! Så glöm inte följa och gilla oss på Facebook.

Just nu arbetar jag mycket med vår hemsida och vår Facebook-sida.

Som jag sa i början av denna intervju är jag en social individ och är en av dem som håller i lekar och aktiviteter vid våra sammankomster och ser gärna till så att det händer lite kul runt omkring.

Vad tycker du är det bästa med ditt jobb?

Man får ta eget ansvar för sitt arbete. Vi har tillgång till en bra arbetsmiljö i moderna och fina lokaler. Vi är ett STORT härligt gäng i BLANDADE åldrar som arbetar i många olika områden och det finns alltid en axel eller två att luta sig emot när det blåser.

Vad tycker du utmärker Göliska IT?

Vi är en serviceorganisation med framåtanda och hög kompetens där vi är väldigt kundfokuserade.

Service Desk

Tel: 0510-77 70 00
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4, 531 60 Lidköping

Återställ lösenord

Öppettider Service Desk

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag samt dag före röd dag: 07:00 - 16:00

Öppettider Kundcenter

Måndag - Fredag: 08:00 - 12:30

kartbild
"div class="social-icons-container">