Göliska IT

Strategisk partner till 6 kommuner i samverkan

Nästa steg för GVS12 – projektet Gemensamt VerksamhetsSystem för 12 kommuner

Skriv ut

Dela

Twittra

Under hösten 2020 har kompletterande leverantörsvisningar hållits. Så nu har kravspecifikationen kunnat färdigställas på närmare 1100 krav. En gedigen kravlista så att det nya verksamhetssystemet ska leva upp till våra medverkande kommuners framtida behov, utmaningar och mål. Härnäst ska en annonsering ut efter årsskiftet.

Annonsering
Annonseringen är en inbjudan till alla eventuella leverantörer som vill lämna offert. Målsättningen är ett slutgiltigt leverantörsval i mitten av april.
- Jag ser med spänning fram emot att se vilka leverantörer som kommer att höra av sig. Hela projektet går in en ny fas när vi börjar samarbete med den leverantör vi väljer.

Det har varit ett fantastiskt lärorikt år genom samarbetet inom projektet med alla 12 kommuner. Jag är stolt över att få vara projektledare för detta gäng, säger Elisabeth Nyström, projektledare för GVS12.

I GVS12 deltar tolv kommuner: Lidköping, Skara, Vara, Grästorp, Essunga, Götene, Mariestad, Gullspång, Töreboda, Tibro, Hjo och Tidaholm. Målsättning är att alla vid slutet på 2023 ska ha ett nytt mobilt, digitalt, automatiserat och användarvänligt verksamhetssystemet inom socialförvaltningen.

Relaterat innehåll

Service Desk

Tel: 0510-77 70 00
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4 531 30 Lidköping

Öppettider Service Desk

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag: 07:00 - 16:00

Öppettider Kundcenter

På grund av pågående pandemi krävs tidsbokning. 

"div class="social-icons-container">