Göliska IT

Strategisk partner till 6 kommuner i samverkan

Testfas 1 avslutad i ekonomisystemprojektet

Skriv ut

Dela

Twittra

Nu har den första testfasen i ekonomisystemsprojektet avslutats. Projektgruppen och ytterligare personer från kommunerna har testat modulerna redovisning, leverantörsreskontraportal, kundreskontraportal, internfakturaportal, anläggningsregister, budget och prognos samt utdata i ett mallföretag. Styrgruppen godkände den 17 december testprotokollen från testerna så att projektet kan gå in i nästa fas.

Nästa fas är att leverantören, CGI, kopierar ut Raindanceföretag till alla kommuner och bolag. Detta arbete pågår mellan vecka 51 till vecka 3. Därefter påbörjas en ny testfas, nu i respektive kommun och bolag. Denna testfas pågår under veckorna 4 till 9. Även inköp/e-handel, som ska införas i Lidköping från 1 april, kommer att testas under dessa veckor.

Användarutbildningar är planerade att genomföras i mars-april. På grund av corona så planeras utbildningarna att vara digitala. Användarutbildningarna kommer också att bestå av inspelade filmer (från utbildningstillfällen), korta filmer med olika moment och lathundar. Mer om användarutbildningarna publiceras på intranätet inom kort.

Camilla Verngren, Projektledare

Relaterat innehåll

Service Desk

Tel: 0510-77 70 00
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4 531 30 Lidköping

Öppettider Service Desk

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag: 07:00 - 16:00

Öppettider Kundcenter

På grund av pågående pandemi krävs tidsbokning. 

"div class="social-icons-container">