Göliska IT

Strategisk partner till 6 kommuner i samverkan

Så kan vårt team frigöra tid i din verksamhet

Skriv ut

Dela

Twittra

Teamet på Göliska IT kallas för ”Digitalisering och Automation” och kan hjälpa dig och din verksamhet att förenkla en manuellt administrativ arbetsuppgift med hjälp av teknik.

Vi deltar i våra V6-gemensamma projekt kring Automatisering av processer. 

Hur kan vi hjälpa dig och din verksamhet?

Vi stöttar er från ax till limpa. Har du en kartlagd process kommer vi att titta på processen tillsammans med dig och dina kollegor och se om vi kan effektivisera den med hjälp av teknik. Finns det ingen process beskriven kartlägger vi den tillsammans!

Stort som smått

Börja med ett samtal tillsammans med oss och vårt team. Det kan finnas flera arbetsuppgifter i en process som kan vara komplexa och ta mycket tid. En arbetsuppgift som kanske tar mycket av din tid, som du istället kan lägga på eleven, brukaren eller invånaren i din kommun? Det kan gälla stora komplexa processer och aktiviteter, men det kan också handla om mindre processer.

- Vi har omvärldsbevakat i andra kommuner som kommit längre än oss och sett hur mycket som faktiskt går att automatisera. Vi har valt att börja med två processer för utbetalning inom Socialtjänsten men ser stor potential inom alla områden, inte minst HR säger Andreas Jorstig, projektledare för projektet Automatisering av processer.

Om du vill veta mer kring RPA och se en föreläsning som vi gjort tillsammans med Social och Arbetsmarknad i Lidköping klickar du dig vidare till https://goliskait.se/rpa

Kontakta oss!

Är ni intresserade av att veta mer och hur vi kan hjälpa er verksamhet med automatisering av processer? Skicka in formuläret nedan så kontaktar vi er!

Ja, jag är intresserad av att veta mer om hur ni kan hjälpa min verksamhet!Relaterat innehåll

Service Desk

Tel: 0510-77 70 00
Epost: servicedesk@goliskait.se

Göliska IT

Fiskaregatan 4, 531 60 Lidköping

Återställ lösenord

Öppettider Service Desk

Mån - Tors: 07:00 - 16:30
Fredag samt dag före röd dag: 07:00 - 16:00

Öppettider Kundcenter

Måndag - Fredag: 08:00 - 12:30

kartbild
"div class="social-icons-container">