Ett kommunalförbund där Samverkan Ger Mer

Kommunalförbundet

Ägs av Lidköping, Skara, Götene, Essunga, Vara och Grästorps kommun. En förbundsdirektion med representanter från samtliga ägarkommuner ingår i Göliska ITs styrelse.

Göliska IT är helt intäktsfinansierat och utifrån en tjänstekatalog köper kommunerna IT-drift, support och olika tjänster åt sina verksamheter.

Samverkan och Kundfokus

Är fundament och framgångsfaktorer för vår verksamhet. Gemensamma upphandlingar, verksamhetssystem, tjänster och IT-infrastruktur genomsyrar det dagliga arbetet och utgör ständiga utmaningar för all personal.

Göliska IT arbeter kontinuerligt med att utvärda Nöjd Kund Index och målet är att minst 95 % av våra kunder skall vara nöjda med vår leverans.

Kontaktuppgifter

Göliska IT

Fiskaregatan 4

531 30 Lidköpíng

Telefonnummer: 0510-77 18 00

info@goliskait.se

Öppettider

Måndag - Torsdag 7.30-16.30

Fredag 7.30-16.00

Att utveckla

Kommunernas verksamheter med IT som verktyg innebär att personalen på Göliska IT skall känna till våra kunders utmaningar och förväntan på de IT-tjänster som levereras av oss.

Vi skapar förutsättningar för att våra ägarkommuner och bolag skall kunna leverera bra service gentemot kommuninvånarna.

Våra tjänster

Avropas av kommunerna och bolagen utifrån Göliska ITs tjänstekatalog.

I utbudet finns för närvarande ca 30 IT-tjänster och antalet växer i takt med våra kunders behov.

Fakturauppgifter

Klicka här för våra faktureringsuppgifter >>>

Hitta hit

Klicka här för att öppna kartan >>>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Att arbeta hos oss

Att arbeta hos oss ställer höga krav på specialistkunskaper och kundfokus. Här finns specialister inom server-lagring, systemdrift, applikationspaketering, kommunikation, katalogtjänster och mycket mer.

Känns det lockande skicka gärna in en spontanansökan till länk till annan webbplatsjobb@goliskait.se